3000 TL VE ÜZERİ İLK SİPARİŞİNİZE ÖZEL 100 TL İNDİRİM!
SH2924

KemalZade

Klasik Gizli Topuklu Lacivert Hakiki Süet Deri Boy Uzatan Ayakkabı

  • RenkLacivert
  • Taban Yüksekliği5cm, 6cm, 7cm, 8cm, 9cm
  • Numara38, 39, 40, 41, 42, 43, 44
  • Bağlama ŞekliBağcıklı
  • Saya MalzemesiHakiki Süet Deri
  • Alt TabanPoliüretan
  • İç AstarTekstil
  • CinsiyetErkek

Bu üründen 3975 GizliBonus (39.75 TL) kazanacaksın.

TÜM KREDİ KARTLARINA PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT3 x 883.33 TL
2,650 TL
Ürün Bilgileri Yorumlar Soru ve Cevap

Ürünlerimiz, kendi üretim tesisimizde özel siparişler üzerine hazırlanmakta olup, ayak ölçülerinize uygun olarak özel ayakkabılar üretilmektedir.

Lütfen normalde kullandığınız ayakkabı numaranızı belirterek sipariş veriniz.

Üretim sürecimizde kullanılan özel lacivert hakiki deri malzeme, el yapımı, rahat, hafif ve dayanıklıdır. Kaymaz, sıcak-soğuk geçirmez özellikte olan ayakkabılarımız, poliüretan tabanlı ve gizli topuklu olup, +9 cm'e kadar boy uzatma özelliğine sahiptir.

İç tabanımız poliüretan malzemeden üretilmiş olup, ortopedik bir yapıya sahiptir. Sağlıklı hammaddeler kullanılarak üretilen ayakkabılarımızın gizli topuk özelliği, dışarıdan bakıldığında normal bir ayakkabı gibi görünmesini sağlar. İlk kez kullanacak müşterilerimiz için; ayakkabılarımıza alışmak için 2 veya 3 gün süre gerekebilir, ancak sonrasında konforlarından vazgeçemeyeceksiniz.

Özel el yapımı boy uzatan ayakkabılarımızla +5, +6, +7, +8 ve +9 cm'e kadar uzama sağlayabilirsiniz. Ayakkabı modellerimizin ayak sağlığını olumsuz etkilemediği, uzmanlar tarafından kanıtlanmıştır.

Müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün, hizmet ve etkili iletişim, işimizin öncelikli unsurlarıdır. Sevgili müşteri, satın aldığınız ayakkabının AZO testi ile cilt kanserine neden olabilecek herhangi bir kanserojen madde içermediği belgelenmiştir. Sağlığınız için lütfen bundan sonra yapacağınız tüm alışverişlerinizde AZO testinden geçmiş, kanserojen madde içermeyen ürünleri tercih etmeye özen gösteriniz.

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı, ilk yorum yapan siz olun..
Ürünle ilgili daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var?
Copyright © 2024 Tüm Hakları Saklıdır.